Referenser

Referenser

I oktober 2020 genomfördes senaste kundundersökning om HR Benefits, som löneförmån. Nedan är ett utdrag.

Hur upplever du HR benefits hushållsnära tjänster som löneförmån?

Feedback från våra kunder är det bästa betyg vi kan få på det kundvärde vi skapar. Våra kunder är nöjda med vårt utbud av tjänster, tillgänglighet, kommunikation och service. Nedanstående är ett citat från vår kund:

Om hushållsnära tjänster som löneförmån:

 ” Jobbet är ju en stor del av livet och att erbjuda hushållsnära tjänster som löneförmån är ett smart sätt för en bra chef att underlätta för sina anställda att få livet gå ihop. Som arbetsgivare får man utökad lönsamhet med nöjda medarbetare, minskad sjukfrånvaro och är verkligen en proaktiv del i rehabiliteringsarbete. Det är en investering som betalar tillbaka sig."

Malin Björkelid

Om SustainYou:


"Det började med att Sustain4 coachade ett par medarbetare, som behövde få hjälp med metoder kring hållbarhet och personlig effektivitet. När det fungerade bra, så bestämde vi oss för att HR-enheten skulle få genomgå programmet, då vi var inne i en väldig intensiv period. Vi ville uppnå en mer hållbar vardag för oss som individer och som team och började arbeta med SustainYou. En mätning gjordes innan vi satte igång och en efter, och våra värden kring stress och återhämtning hade blivit bättre. Dessutom ledde metoden till att vi gjorde en konkret åtgärdsplan för gruppen och vår gemensamma arbetsmiljö. Bland annat bestämde vi oss att vi kunde hålla bättre möten. SustainYou gav oss chansen att reflektera över både vår vardag och vår arbetssituation. Jag gillar också deras app. Till exempel kunde jag lägga in mål och goda vanor i den, och följa upp dessa dagligen, som att promenera ett antal steg varje dag och att släcka lampan 22.30, för att orka komma upp på morgonen och träna. När jag fokuserar på dessa rutiner blir jag piggare och starkare."Karolina Lirón Källåker, 

HR-chef Vinnova